avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Referitor la textul expus pe pagina> Un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Referitor la textul expus pe pagina> Un profesor cu ...

Buna ziua. Referitor la textul expus pe pagina> Un profesor cu grad didactic I şi studii superioare de lungă durată, cu peste 25 de ani vechime va avea un salariu de bază de 5.517 lei pe lună. Acelaşi profesor va avea 5.101 lei pe lună dacă vechimea este între 20 şi 25 de ani. Pentru cei cu vechime de 1-5 ani, salariul de bază va fi de 4.372 de lei, de cand s-a aplicat acest salariu deoarece eu sunt cu gradul I cu 24 ani vechime si salariu de baza imi este doar 4876. Multumesc. Mai sunt colegi in situatia mea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 5 Aprilie 2022
Salariile de bază de la 1 ianuarie 2022 ar fi putut fi acestea , daca Guvernul ar fi aprobat creșterea salariilor cadrelor didactice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ati putea sa -mi spuneti care este in prezent salariul ... gheru gheru buna ziua ATI PUTEA SA -MI SPUNETI CARE ESTE IN PREZENT SALARIUL DE INCADRARE IN INVATAMANT PT PROFESOR CU 22 ANI VECHIME IN INVATAMANT SI MUNCA, GRAD I, ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora stefaste stefaste Buna ziua! Ma numesc Elena ,sunt pensionara ,am lucrat in invatamant ca profesor cu studii superioare,grad didactic I, 41 ani. In anul 2018 ,octombrie m am ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)