Buna ziua!
Am incheiat procesul de divort in luna decembrie 2021. Eu am avut calitatea de reclamanta si am cerut doar sa mi pastrez numele. Instanta a incuviintat aceasta cerinta, sotul meu neprezentandu se si netrimitand un avocat. Dupa ce am primit Hotararea, m am dus la judecatorie sa o legalizez si acolo am aflat ca s a facut apel. Ce sanse sunt ca noua instanta sa schimbe decizia primei? Multumesc
Depuneti intampinare la apelul formulat de fostul sot si formulati apararile corespunzatoare. In apel se rejudeca fondul litigiului, deci nu se poate spune care sunt sansele ca instanta de apel sa schimbe solutia pronuntata de prima instanta.
Depinde de ceea ce critica sotul in apel, poate fi o problema de procedura sau poate una de fond. Apelul poate si sa schimbe solutia primei instante, in tot sau in parte.
In apel critica decizia instantei care mi a acordat dreptul de a mi pastra numele, dedi el nu a fost de acord. Si a angajat avocat si mi cere cheltuieli de judecata
Ce cuantum at putea fi si de ce ar trebui sa l platesc eu?
Apel
ContSters369458
Instanta a solutionat un proces civil care poate fi atacat cu apel. Partea care solicita apelul este nemultumita de decizia primei instante, in schimb cealalta ... (vezi toată discuția)
Despre apel
hopeless1
__judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)