avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună seara, în cazul în care mă vaccinez cu doza 3 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună seara, în cazul în care mă vaccinez cu doza 3 după ...

Bună seara, în cazul în care mă vaccinez cu doza 3 după ridicarea stării de alertă, se mai acordă o zi liberă?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:57, 6 Aprilie 2022
Da. Nu are legatura cu starea de alerta.
Articolul 21^1
(1) Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 beneficiază, la cerere, de următoarele drepturi:
a) câte o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, pentru fiecare doză de vaccin efectuată, în cazul angajaților din sistemul public și privat;
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea, ... Dominique Popescu Dominique Popescu Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea, pentru doza 3 vaccinare covid se beneficiaza de zi libera? Mentionez ca pentru primele 2 doze ... (vezi toată discuția)
In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ ... carmen.manole carmen.manole In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ in acea zi de la scoala? Dar parintele acestuia, isi poate lua o zi libera? (vezi toată discuția)
Buna ziua in legea nr. 221 din 26 iulie 2021pentru completarea ... Tdaniela Tdaniela Buna ziua In LEGEA nr. 221 din 26 iulie 2021pentru completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de ... (vezi toată discuția)