avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul ...

Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul online. Mi s-a spus de la serviciu ca nu mi se acorda ziua liberă deoarece nu este plătită de stat. Este adevărat? Ce as putea sa fac? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Octavian000 , utilizator 15:36, 6 Aprilie 2022
Conform OUG nr. 19/2020, art.49, alin.(1) "Persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecție a acestei metode. Dovada autorecenzării on-line se realizează prin prezentarea codului de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării"

Pentru mai multe informații legate de acest subiect, accesați următoarele linkuri:
-www.avocatnet.ro/articol_566...
-www.avocatnet.ro/articol_536...
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta situație- ... AdinaAdi AdinaAdi Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta situație- ‘zi liberă plătită’, angajatul își păstrează toate drepturile salariale? Mai ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)