avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IESIRE INDIVIZIUNE , UZUCAPIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IESIRE INDIVIZIUNE , UZUCAPIUNE

Buna ziua ! Doresc sa introduc in instanta o iesire din indiviziune . Pe langa terenuri pentru care exista titlu de proprietate exista si o suprafata de pamant care nu este intabulata si nu exista titlu de proprietate . Ce
trebuie facut pentr a introduce suprafata respectiva la masa de partaj?
Daca suprafata respectiva a fost detinuta de unul din mostenitori pe o perioada mai mult de 30 ani poate fi adusa la msasa de partaj ?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt mostenitor intr-un titlu de proprietate impreuna ... petre_marian petre_marian Buna ziua,sunt mostenitor intru titlu de proprietate impreuna cu alti trei proprietari.exista si o hotarare de partaj prin care s-au stabilit ca doua suprafete ... (vezi toată discuția)