avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... un mediator se poate deplasa la un penitenciar in ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

un mediator se poate deplasa la un penitenciar in vederea realizarii ...

un mediator se poate deplasa la un penitenciar in vederea realizarii acestei actiuni ? si daca da se va prezenta impreuna cu persoana care a solicitat medierea? multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa mediati ce anume,sau ce vreti sa obtineti cu medierea respectiva?Teoretic mediatorul se poate deplasa.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
este vorba despre o succesiune in numele unui minor si in care mama este condamnata si tatal decedat.
pacat ca nu se foloseste aceasta obtiune in instanta . este mult mai rapida si mai eficienta. cel putin in cazul nostru asa ar parea sa fie.
mediatorul nu este abilitat de lege sa opereze succesiuni. acestea se fac de notari sau de instanțe.
Am acțiune deja în instanta dar sa stau 2 ani de zile cu evaluări și termene nu prea ma încântă având în vedere ca mama este de acord iar eu nu fac decât sa pierd timp și bani cu acest proces. Totul revine unui minor lucru normal și firesc asa ca dacă am aceasta varianta pentru a scurta perioada și costurile.. de ce nu. Și după cum spune legea medierea poate fi făcută la recomandarea judecătorului sau la solicitarea unei părți. Eu am întrebat simplu dacă un mediator se poate deplasa pentru a realiza o mediere în cadrul unui penitenciar. Mulțumesc.

adriandimitriu a scris:

mediatorul nu este abilitat de lege sa opereze succesiuni. acestea se fac de notari sau de instanțe.

Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
matachesimona, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort cirsteaiulian cirsteaiulian am un copil de 8 ani,am apartament prin credit ipotecar,o masina si inca doua credite,sotia nu lucreaza,vreau sa divortez, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Poate rezolva mediatorul? intelegere asupra succesiunii leusan leusan cand exista chitante de mana intre mostenitorii unei succesiuni prin au vandut fie cota lor de 3/20 din mostenire unuia dintre mostenitori fie din acea cota ... (vezi toată discuția)
Mediator la domiciliul unei parti care refuza informarea sau medierea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca mediatorul se deplaseaza la domiciliul unei parti si aceasta nu ii deschide usa mediatorul consemneaza aceasta in procesul verbal? Informarea sau ... (vezi toată discuția)