avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii trebuie sa emita o nouă decizie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii trebuie sa emita o nouă decizie de pensie prin ...

Casa de pensii trebuie sa emita o nouă decizie de pensie prin care să valorifice în grupa I de muncă, în procent de 100%, (perioada de peste 6 ani), începând cu data de 30.08.2021, aceasta fiind decisa la tribunal.
Obligă pârâta să plătească reclamantului drepturi de pensie astfel rezultate, începând cu aceeaşi dată, actualizate cu rata inflaţiei la data plăţii efective, precum şi dobânda legală aferentă acestora, calculată de la data de 30.08.2021 şi până la data plăţii efective, precum si cheltuieli de judecata. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Este normal sa primesc aceasta pensie din 30.08.2022, tinand cont ca eu momentan lucrez iar decizia de pensionare este pentru pensie partial anticipata. Eu intentionez ca in 02.05.2022 sa depun o noua cerere de pensionare partial anticipata. Este corect sau nu

Apelul se depune la Tribunalul Hunedoara.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 06 aprilie 2022.

Document: Hotarâre 517/2022 06.04.2022

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca se poate sa imi explice si mie daca acest raspuns ... herr_chriss37 herr_chriss37 Buna ziua, Daca se poate sa imi explice si mie daca acest raspuns este favorabil pentru mine ca si reclamant in proces.. 24.02.2022 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotia mea a actionat in instanta la tribunalul bucuresti,sectia ... nelumihai nelumihai Buna ziua! Sotia mea a actionat in instanta la Tribunalul Bucuresti,sectia a -VIII,privind litigii de munca ,datorita necalcularii corecte a pensiei ... (vezi toată discuția)