avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in continuarea discutiei referitor la ziua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in continuarea discutiei referitor la ziua libera ...

Buna ziua,
in continuarea discutiei referitor la ziua libera de autorecenzare,
cum se stabileste? salariatul alege ziua in care doreste liberul?
Cel mai recent răspuns: nicoleta.florescu , utilizator 14:20, 8 Aprilie 2022
De comun acord cu angajatorul.
Pe baza codului de confirmare, angajatorii vor trebui să ofere salariaţilor o zi liberă plătită, la o dată stabilită de comun acord, în termen de 12 luni de la data autorecenzării.
Buna ziua,
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog poate cineva sa ma lamureasca cum se procedeaza ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Va rog poate cineva sa ma lamureasca cum se procedeaza cu ziua libera primita in urma autorecenzarii, ca urmare a aducerii dovezii in acest sens? ... (vezi toată discuția)
Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi ... nicusan nicusan Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi libera pe 03.06.2023 daca fac cererea pt acordare zi libera pana pe 3 mai 2023, adica in ... (vezi toată discuția)