avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gardul din dreapta proprietatii cine il face.Cu 15 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gardul din dreapta proprietatii cine il face.Cu 15 ani in urma ...

Gardul din dreapta proprietatii cine il face.Cu 15 ani in urma ne-am mutat la sat in curtea casei parintesti ne-am construit o casuta si am refacut gardul din dreapta pana la capatul gradinii celui din fata noastra deci in forma de L.La vremea aceea locuia in casa din fata o familie saracuta cu 2 copii.Deoarece casa lor este facuta invers deci cu fata spre noi le-am cerut sa faca gard de 2 m fara vedere spre noi.Oamenii de buna credinta au spus proiectantului de la primarie ca ei stie ca trebuie sa-l faca si ca nu au voie sa se uite in curtea vecinului dar nu au bani.Deoarece îi mai ajutasem si cu alte lucruri am facut noi un gard de lemn de 2 m pe cheltuiala noastra.Acum dupa 15 ani gardul a inceput sa se strice iar noul vecin ne ameninta cu injurii sa ne facem gardul.Deci binele facut sa intors cu rau impotriva noastra.Suntem noi obligati sa-l mai facem desi este obligatia lor mai ales ca au casa invers cu fata spre curtea noastra?
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
miab, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu gardul vvvv vvvv Buna ziua, Problema pe care o voi mentiona acum, are o vechime de peste 15 ani, iar ea tot persista. Acum 15 ani, vecinul din stanga casei a decis ca, ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea propietatii ManciuB ManciuB Buna ziua am o casa in Craiova unde ma duc mai rar o data la o saptamana sau la doua am pe cineva acolo vecin in aceeasi curte pe un unchi care imi mai da ... (vezi toată discuția)