avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eu sunt romanca căsătorită cu un englez si am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eu sunt romanca căsătorită cu un englez si am născut în ...

Eu sunt romanca căsătorită cu un englez si am născut în Anglia ,copilul a făcut un an și am venit în Romania sa ii fac și cetatenia de roman dar nu știu unde sa merg și ce acte trebui ...copilul are și cetatenia de englez si pasaport britanic ...va multumesc ..poate ma îndrumați și pe mine cu ce incep

Alte discuții în legătură

Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Familie de cetatenii diferite, copilul nascut in marea britanie este ce fel de cetatean.... ? Danube Danube Va rog sa-mi sa-mi clarificati si mie urmatoarea situatie: Mama, cetatean roman. Tatal copilului: cetatean englez. Casatoriti legal in Marea ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)