avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ...

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de euro!Ei cică ar fi reprezentanți ai DDM INVEST III AG.Am căutat informații pe site-ul ANPC și am aflat că acești DDM.....sunt reprezentați în România de o altă firmă, DDM Debt Colect, nu de Axfina SRL!Mă rog, mizerii și cămătărie cu protecție de sus, presupun!Acești DDM.... au fost reprezentați și de Asset Portofolio Servicing SRL la un moment dat.Eu am achitat către cei din urmă niște bani, nu puțini, vreo 2000 și mai bine de euro pentru același contract cesionat.Am solicitat informații de la Asset Portofolio dar se prevalează de cele 30 de zile pentru răspuns.Cei de la Axfina au fixat termen 18.04.2022 pentru plata așa -zisei datorii către ei!Ce fac acum?
Cel mai recent răspuns: Delia.grideanu , utilizator 08:16, 11 Aprilie 2024
Cei de la Axfina au fixat termen 18.04.2022 pentru plata așa -zisei datorii către ei!Ce fac acum?

Cum adica ",,au fixat termen 18.04.2022 pentru plata așa -zisei datorii către ei"?
Stati in expectativa si vedeti cum decurge litigiul?
Bună ziua! Oare aveți cumva un nr de contact de la Afxina? Nu găsesc nicăieri un nr de contact. Mulțumesc
Numarul de telefon este 0217965610.
Va mulțumesc mult

Sveti a scris:

Numarul de telefon este 0217965610.

Axfina care spune ca am o creanță la Unicredit banca la care eu nu dețin nici un credit

Alte discuții în legătură

Prescriptie/perimare la încuviinţarea executarii silite credit bancar. glteca glteca Buna ziua. In anul 2006 am luat un credit bancar pe o perioada de 10 ani. Ultima rata pe care am putut sa o achit a fost in luna Noiembrie 2007. Dupa care ... (vezi toată discuția)
Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Dosar de cesiune împrumut online. mai sunt valabile contractele încheiate astfel? crisanvasile crisanvasile buna ziua, Am facut un imprumut de 1200 lei la un IFN(ex.Zaplo.ro) si din motive personale nu am putut sa achit creditul.Dobanda 1,2%/zi,adica 12 ... (vezi toată discuția)