avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal - capturi pagina personala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal - capturi pagina personala

Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Intr un proces penal, partea cealalta a atasat la dosar screenshoot-uri de pe facebookul meu personal. Nu sunt decat postari personale (melodii, citate...etc). Este legal?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Pagina de Facebook este considerata domeniu public, astfel ca dvs sunteti raspunzator pentru ce postati pe aceasta.
Daca sunt relevante pentru dosar, aceste screenshot-uri pot fi folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de denigrare bustedonline bustedonline Buna seara . Astazi am fost chemat la politie pentru a da explicatii asupra unor postari facute pe facebook cu privire la o persoana cunoscuta mie . ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)