avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara tuturor . Daca pe un DN s-a pus o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara tuturor . Daca pe un DN s-a pus o restrictie de viteza de 50 km si presemnalizata ...

Daca pe un DN s-a pus o restrictie de viteza de 50 km si presemnalizata cu Indikator de 70 h in urma cu 2 zile si azi ai fost inregistrat cu radarul pe acel sector cu 116km ce se poate face? Momentan are PV cu 90 zile si amenda. Exista o prevedere pentru acomodare a riveranilor cu acel sector de drum ? Sau au voie sa stea cu radarul pe acel sector din prima zi? Multumesc pt eventualele raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 02:06, 14 Aprilie 2022
1. Nu exista nici o prevedere de acomodare.
2. Au voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)