avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Test PCR - Calatoresc in Serbia ca cetatean roman la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Test PCR - Calatoresc in Serbia ca cetatean roman la 30 aprilie , ma intorc ...

Calatoresc in Serbia ca cetatean roman la 30 aprilie , ma intorc in Romania la 1 mai 2022. Intrebari: 1. Se cere la granita test PCR la intrare in Serbia? 2. Trebuie test PCR la intoarcere in Romania? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, nu am reusit sa aflu nici de la ambasada, nici de ... roman89 roman89 Buna ziua, Nu am reusit sa aflu nici de la ambasada, nici de pe site-urile sarbe informatia aceasta. Planuiesc o calatorie in Europa si voi traversa ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie iti da dreptul sa te intorci in romania doar cu avionul si pe o ruta directa? Prichici Adrian Prichici Adrian Vrem sa ne intoarcem in Romania sa ii facem pasaport fetiței noastre care s-a nascut in Australia. Putem cu titlul de calatorie sa venim in țară pe ruta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile ... Ganska Ganska Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile României date în privința călătorie în România dintr-o altă țară! Dacă țara din ... (vezi toată discuția)