avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile ...

Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile României date în privința călătorie în România dintr-o altă țară! Dacă țara din care călătorești are scris ca un copil cu vârsta până la 6 ani nu poate face testul pcr din 2 motive.. 1 ca nu e normal sa chinui un copil...obligi sa ii bagi pe nas și pe gât un băț care e foarte insuportabil..
2 oricum nu este concludent la o asemena vârstă.. De ce ce se cere test pcr obligatoriu de România?
Și de ce companiile aeriene nu vor sa te ia la bord din simplul motiv ca nu are pcr testul care e cerut atât de mult de românia dar oricum intri în carantina 10 zile dacă ai testul și 14 zile dacă nu îl ai? Deci dacă scrie clar ca intri 14 zile în carantina dacă nu îl ai de ce nu poți să călătorești fără test?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:32, 25 Aprilie 2021
Virusul se poate transmite în avion și se.pot infecta 80% dintre pasageri.

Marea întrebare este cu persoanele vaccinate.

Sunteți vaccinat sau nu?

Aveti aici nebuloase logice ale autorităților care va pot interesa.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am înțeles ca se transmite nu despre asta este vorba! Adulții am făcut testul pcr și a ieșit negativ, problema este ca statul străin nu face teste copiilor sub 6 ani și copilul meu având 4 ani I sa refuzat dreptul de a călătoriii din cauza restricțiilor impuse de statul român, care sunt abuzive, dar scrie clar ca dacă nu ai testul pcr intri 14 zile în carantina, întrebarea era de ce nu poate călătorii din moment ce asta scrie? De ce compania nu e de acord cu această clauză și caută tot felul de motive? Dacă dau statul român și compania aeriană în judecată pentru abuz ce pași trebuie urmați? Au abuzat în sensul că nu neau permis îmbarcarea și pentru că am plătit niște sume considerabile de bani pentru bilete și teste...bani care nu mai se pot recupera!


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Virusul se poate transmite în avion și se.pot infecta 80% dintre pasageri.

Marea întrebare este cu persoanele vaccinate.

Sunteți vaccinat sau nu?

Aveti aici nebuloase logice ale autorităților care va pot interesa.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu știu daca am inteles bine situatia dar trebuia sa fiti anunțați exact.
Din punctul meu de vedere ati avea dreptate dar sunt multe aspect de analizat.
Dreptatea nu este mereu suficientă în justitie...
Scrie exact pe situl lor ce trebuie și am înțeles dar nu ar trebui ca ambasada României din țara străină sa știe și situația cu care ne confruntam, faptul că nu se fac teste la copiii sub 6 ani, și să poată facă ceva în privința asta nu să ne oblige să ne obligam copii să facă un test care nici măcar nu e sigur la copii? Oare cine se face vinovat că ne chinuim copii și încalcăm o regulă a unei alte țări doar pentru a putea călătorii în România și a le face pe plac incompetenței din România? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu știu daca am inteles bine situatia dar trebuia sa fiti anunțați exact.
Din punctul meu de vedere ati avea dreptate dar sunt multe aspect de analizat.
Dreptatea nu este mereu suficientă în justitie...

Companiile aeriene își fac propriile reguli de siguranță.
Pentru avion era necesar un test Covid-19 ca sa nu fie nimeni infectat la bord.
Daca se infecteaza oamenii în avion se vor interzice zborurile și vor păți ca cei cu restaurantele inchise.

După parerea mea, purtarea unor masti de protectie puternică N95 ar rezolva problema.dar ar trebui ca minorul sa.poarte masca pe toată durata zborului.Este insa foarte greu de realizat asa ceva.

Referitor la legi, se aplica legile statului pe care te afli.
Daca sunt legi aiurea este alta discuție mai ales ca România în ultimii ani este campioana la.legi anapoda și mai ia și ceea ce este rău de la alte state ca sa fie un rău suprem în România.
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate a unui minor... andreabo89 andreabo89 buna seara... Prietena mea are 17 ani, si ar fi trebui sa vina in Italia de sarbatori, cu avionul, iar la agentie de voiaj i s-a spus ca anumite companii de ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)