avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Va rog sa îmi spuneți și mie daca am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Va rog sa îmi spuneți și mie daca am făcut școala ...

Buna ziua. Va rog sa îmi spuneți și mie daca am făcut școala pentru atestatul de marfa la o anumită școală, dar din diverse motive doresc sa mă transfer la altă școală, cum se procedează cu transferul? Am avut niste divergente cu proprietarul scolii și am înțeles că poate să nu îmi aprobe transferul. As dori sa plec și sa mă înscriu direct la altă școală fara să mai am vreo legătură cu cea veche. Multumesc! O zi frumoasă!

Alte discuții în legătură

Transfer copil de la o scoala la alta mmykee mmykee Buna ziua. Doresc sa primesc rezolvare la o problema legata de transferul copilului, elev in clasa 1-a, la o scoala din Iasi, in urma schimbarii domiciliului ... (vezi toată discuția)
Fondul scolii este obligatoriu? Cricri27 Cricri27 Buna ziua,fiica mea a intrat la liceul de arte plastice.Dorind sa duc fisa de transfer pt aprobare la scoala unde a studiat fetita,am fost atentionata si prin ... (vezi toată discuția)
As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei ... MarianaB072 MarianaB072 As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei acțiuni legale contra unei instituții de învățământ private. Situația a fost ... (vezi toată discuția)