avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITII DIRECTE LUCRARI DE INVESTITII va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITII DIRECTE LUCRARI DE INVESTITII va rog sa ma ajutati ...

ACHIZITII DIRECTE LUCRARI DE INVESTITII
va rog sa ma ajutati cu un raspuns calificat, se pot face plati partiale in cadrul unui contract de achizitie publica directa , pentru lucrari de investitii? suntem institutie publica si furnizorul ales pentru investitie solicita plata partiala inainte de finalizarea lucrarii, i-ar fi necesar pentru a bloca pretul la anumite bunuri pe care trebuie sa le cumpere pentru realizarea investitiei. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Definitie investie publica doru6 doru6 Am cautat de am innebunit pe net o definitie a notiunii de ,,investitie publica\'\' sau ,,obiective de investiii\'\' sau categoriile de lucrari, servicii care ... (vezi toată discuția)
Clauza la capitolul modificarea/rezilierea contractului soazig soazig Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? \\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)
Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)