avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Anulare RCA Buna ziua, am facut o polita de asigurare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Anulare RCA Buna ziua, am facut o polita de asigurare rca in ...

Anulare RCA

Buna ziua, am facut o polita de asigurare rca in luna a 10-a 2021,am ales varianta de a o plati in doua rate. In decembrie am fost implicat intr-un accident (avand masina parcata) avaria fiind destul de mare, din constatare ar fi dauna totala ( precizez ca masina nu este deplasabila si ca s-a deschis dosar de dauna catre FGA, inca nerezolvat). La acel moment am vorbit cu asiguratorul daca se poate anula a doua rata deoarece nu ma pot folosi de masina, iar acesta mi-a raspuns afirmativ si ca se va ocupa el trimitand un e-mail catre cei de la asigurari. La cateva zile am luat legatura cu el si mi-a comunicat ca totul s-a rezolvat si sa stau linistit. Saptamana trecuta mai exact pe 14.04.2022, m-a contactat asiguratorul spunandu-mi ca trebuie sa platesc a doua rata, i-am amintit ceea ce discutasem in urma accidentului si ca la acea vreme se rezolvase problema, raspunsul lui a fost ca a primit acum un e-mail cu refuzul la acea solicitare si ca trebuie platita asigurarea integral.

Se poate face ceva legal ca sa nu platesc aceasta a doua rata?

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat norck norck acum 2 luni am avut un accident in care eu sunt pagubitul. a venit politia si mi-a fost recomandat ca mergem sa facem intelegere amiabila (pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)