avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Administratia domeniului public are voie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Administratia domeniului public are voie sa atribuie ...

Buna ziua . Adinistratia domeniului public are voie sa atribuie loc de parcare la mai putin de cinci metri de bloc obturand si spatiu de la ghena ?

Alte discuții în legătură

Buna seara, intr-o zona rezidentiala,intre locul meu de parcare ... Mihaela Enica Mihaela Enica Buna seara, Intr-o zona rezidentiala,intre locul meu de parcare si gardul inalt de beton al altui bloc este un spatiu de 60 cm,in care vecinii vor sa ... (vezi toată discuția)
Amplasare ghenă gunoi în fața locului de parcare Serban87 Serban87 Bună ziua. De curând am achiziționat un teren ca și loc de parcare. În fața locului, vecinii din blocul de lângă parcare au amplasat un container ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din fata blocului si locurile de parcare: chiriasii au dreptul la un loc de parcare? rasser rasser buna seara!!!! am si eu o mica intrebare........ de mai multi ani stau in chirie intr-un apartament cu toate formele legale(contract, mutatie..etc)....in ... (vezi toată discuția)