avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Spatiul verde din fata blocului si locurile de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Spatiul verde din fata blocului si locurile de parcare: chiriasii au dreptul la un loc de parcare?

buna seara!!!!
am si eu o mica intrebare........
de mai multi ani stau in chirie intr-un apartament cu toate formele legale(contract, mutatie..etc)....in jurul blocului sunt circa 500 metri patrati de spatiu verde in care mai totzi vecinii si-au ingarduit si au creat cate un loc de parcare al lor.....in toata suprafata asta au mai ramas circa 150 metri patrati unde sunt deja parcate 3 masini si ar mai fi spatiu de inca vreo 3..
serviciul meu este de 6 luni plecat si doua luni in tara si pt asta mi-am luat o masina care are circa 2 metri patrati(smart fortwo) pe care asi vrea si eu cat sunt plecat sa o las acolo dar mereu intampin aceeasi cearta cu seful de scara cum k eu sunt chirias si nu am voie si niciun fel de drep....poate sa ma ajute si pe mine cineva,exista vreo lege pe care o pot citi sau care ma ajuta in vreun fel?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
rasser, utilizator
Spatiul verde nu este proprietatea asociatiei de proprietari, este domeniu public. Deci nu poate sa-l imparta seful de scara.
Spatiul din jurul imobilelor de locuit in comun,apartine de domeniul public
Totodata ,depozitarea/parcarea autoturismelor in locuri/zone interzise,constituie contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la trotuar in spatele blocului AdrianaG1418 AdrianaG1418 Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)