avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CIC 2003-2005 nu e vechime in munca?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CIC 2003-2005 nu e vechime in munca?

Lucrez in invatamant de 23 de ani si am fost in CIC intre 2003 si 2005. Abia acum mi se comunica faptul ca intre 2005 si prezent actele aditionale nu au tinut cont de faptul ca perioada de CIC nu reprezenta vechime in munca, asa ca trebuie sa le reactualizeze, luandu-mi doi ani din vechimea in munca si implicit si diminuandu-mi sporul de vechime. E ok?
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
floribudala, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediul de ingrijire copil este considerat vechime in munca ... Marioara Donat Marioara Donat Concediul de ingrijire copil este considerat vechime in munca si se poate acorda sporul respectiv? Eu lucrez intr-o institutie publica pe functia de profesor. ... (vezi toată discuția)
Acordare spor vechime pentru perioada cand mama a fost in concediu ingrijire copil monicaion monicaion Buna ziua, Lucram in invatamant si avem trei colege la servici care au stat in concediu ingrijire copil in perioade diferite respectiv 1999-2000, 2004- 2005, ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime / stabilitate in invatamant ofarcas76 ofarcas76 Buna ziua, sunt in situatia in care secretariatul liceului in care predau nu doreste sa imi acorde sporul de vechime pentru transa 10-15 ani si nici sporul de ... (vezi toată discuția)