avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am cumpărat un teren intravilan, cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am cumpărat un teren intravilan, cu o fundație ...

Bună ziua. Am cumpărat un teren intravilan, cu o fundație ridicată +pereți, mă interesează să autorizez.Fostul proprietar nu a avut autorizație. Risc să primesc eu amendă între timp?În contractul prin care am cumpărat este precizat ,că au construit fără autorizație .Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire zona publicã ContSters295622 ContSters295622 Bună ziua. Am o casă la sat, iar majoritatea vecinilor mei își lasă păsările (găini, rațe, gâște) afară, pe teren public (fiind zone ... (vezi toată discuția)
Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)