avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am cumparat recent o masina, aceasta fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am cumparat recent o masina, aceasta fiind inamtriculata ...

Buna ziua! Am cumparat recent o masina, aceasta fiind inamtriculata anul trecut, avand geamurile spate + luneta ionizate, din cate am inteles, din fabrica, deci nu sunt folii aplicate. Fiecare geam are in colt cate un timbru aplicat cu informatii despre gradul de transparenta.
Intrebarea mea este daca voi intampina probleme la controalele din trafic avand in vedere ca nu am un certificat de conformitate care sa ateste omologarea dupa cum este prevazut in lege pentru foliile auto. In cazul geamurilor ionizate s-ar putea sa raman fara talon?

Alte discuții în legătură

Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)