avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La Comisia Centrala de Expertiza Medico-Militara, am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La Comisia Centrala de Expertiza Medico-Militara, am fost declarat ...

La Comisia Centrala de Expertiza Medico-Militara, am fost declarat inapt pe timp de pace, grad de invaliditate 3, cu drept de pensionare. As vrea sa contest aceasta decizie la instanta de judecata. Pe decizie scrie ca sunt in concediu medical, pana la emiterea ordinului de trecere in rezerva.
In cazul in care voi contesta, voi ramane in concediu medical pana la finalizarea procesului sau nu voi avea nici un venit?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical - pensie de invaliditate Punk_Kitty Punk_Kitty Buna ziua, Ma numesc Mihaela si as vrea sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare : In ultimul an calendaristic am acumulat un numar de 67 de zile de ... (vezi toată discuția)
Pot obtine pensie de invaliditate? iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am fost diagnosticata cu \\"gonatroza\\",am dreptul sa fiu pensionata pe caz de boala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate sallai sallai Sotului meu i s-a pus urmatorul diagnostic de catre Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara in anul 2010: Cardiopatie hipertensiva, hipertensiune ... (vezi toată discuția)