avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de handicap se anuleaza daca persoana are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de handicap se anuleaza daca persoana are un venit ...

Indemnizatia de handicap se anuleaza daca persoana are un venit din contract inchiriere proprietate ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 26 Aprilie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizatia e pt handicap, nu se stabileste in functie de venit, desi ar fi trebuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat! marryya marryya buna ziua! am pe scara blocului, o familie de persoane cu handicap, respectiv sindrom down. una dintre ele, o femeie de 56 ani a fost pensionata dupa 19 ani ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pana la 3 ani pt copil cu handicap emi13 emi13 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: copilul meu a fost incadrat la 9 luni in grad de handicap mediu, anul trecut. Eu optasem pt concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Ca persoana fizica vreau sa dau spre inchiriere camera financiarElit financiarElit Buna ziua, Ca persoana fizica, daca vreau sa dau spre inchiriere o camera pe Airbnb in Bucuresti, trebuie sa obtin certificat de la Ministerul ... (vezi toată discuția)