avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru stimulent inserție....dar ...

Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru stimulent inserție....dar in decizie scrie ca nu am dreptul la stimulent deoarece am realizat venituri in timpul CCC....ma poate ajuta si pe mine cineva?....multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 4 Mai 2022
Ce text de lege s-a invocat pentru refuz?
"Potrivit dispozitiilor art.12 alin (6)din H.G.nr.52/2011,in situatia realizarii de venituri nete in conditiile art.16 alin (3)lit.c) din ordonanta de urgenta,persoana îndreptățita nu poate solicita stimulent de inserție"
Dvs mai aveti si alte venituri active dupa incetarea CCC?
Da..... Ca si PFA .....am depus actele pt stimulent dar doamnele de la ajpis zic ca nu pot sa primesc stimulentul deoarece am infiintat PFA in feb.2021.....doar daca era infiintat in feb 2022.....cand l am infiintat mi au zis doar sa nu depasesc 6250 lei nu ca nu as mai beneficia dupa si de stimulentul de inserție.....din această cauza nu is lamurita ce si cum..
Infiintarea cand a avut loc, 2021 sau 2022???

Cand s-a terminat CCC?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, sunt in ccc anul trecut am lucrat si ... ..sorin, ..sorin, Concediu crestere copil, sunt in ccc anul trecut am lucrat si am obtinut 6200 net ( 2021) anul asta 2022 mai pot obtine venituri nete de 6250 daca sunt in ccc?? (vezi toată discuția)
Cim pe perioada ccc urmat de stimulent inserție pe noul cim AlbuAndrei AlbuAndrei Acestea ar fi datele problemei: Sotia mea are CCC in perioada 7.08.2018-7.08.2020. (copilul împlinește 2 ani in 7.08.2020) Eu nu am luat o luna de ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa in ccc cristinafv cristinafv Buna, daca sunt PFA si beneficiez de indemnizatie pt CCC din venituri obtinute in baza acestui PFA, pot obtine venituri din acea activitate de profesie ... (vezi toată discuția)