avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru stimulent inserție....dar ...

Buna ziua.....mi am depus si eu actele pentru stimulent inserție....dar in decizie scrie ca nu am dreptul la stimulent deoarece am realizat venituri in timpul CCC....ma poate ajuta si pe mine cineva?....multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 4 Mai 2022
Am infiintat PFA in feb 2021
Fetita a facut 2 ani pe 9.04 2022.....dar indemnizatie CCC am luat doar pana in feb.
În situația realizării de venituri nete în condițiile art. 16 alin. (3) lit. c) din ordonanța de urgență 111/2010, persoana îndreptățită nu poate solicita stimulentul de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, sunt in ccc anul trecut am lucrat si ... ..sorin, ..sorin, Concediu crestere copil, sunt in ccc anul trecut am lucrat si am obtinut 6200 net ( 2021) anul asta 2022 mai pot obtine venituri nete de 6250 daca sunt in ccc?? (vezi toată discuția)
Cim pe perioada ccc urmat de stimulent inserție pe noul cim AlbuAndrei AlbuAndrei Acestea ar fi datele problemei: Sotia mea are CCC in perioada 7.08.2018-7.08.2020. (copilul împlinește 2 ani in 7.08.2020) Eu nu am luat o luna de ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa in ccc cristinafv cristinafv Buna, daca sunt PFA si beneficiez de indemnizatie pt CCC din venituri obtinute in baza acestui PFA, pot obtine venituri din acea activitate de profesie ... (vezi toată discuția)