avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum completez formularul de recensământ dacă am 2 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum completez formularul de recensământ dacă am 2 apartamente ...

Am 2 apartamente, unul în care locuiesc și unul care este neocupat. Nu știu cum să completez formularul de recensământ - cum trec cele 2 apartamente? Unul ca reședință și unul ca locuință secundară?
Are vreo importanță care din apartamente e trecut ca și secundar, sau pot să trec pe care vreau?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
teologul, utilizator

Alte discuții în legătură

Recensământ - pot trece soția ca locuind într-un apartament și eu în altul? teologul teologul La Recensământul 2022, pot trece soția - cetățean străin - ca locuind într-un apartament și eu în altul? Am 2 apartamente proprietate personală, ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - chiriasii unde sunt inregistrati? sarbua sarbua Buna ziua Am si eu o intrebare in legatura cu recensamantul. Stau in chirie,iar recenzorul m-a inregistrat ca si persoana in tranzit. Intrebarea este: Este ... (vezi toată discuția)
Salut, ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina ... lexu_p lexu_p Salut, Ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina tinerilor din tara: locuiesc cu prietena intr-o chirie pentru care s-a semnat contract intre ... (vezi toată discuția)