avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... managerul direct amana transferul angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

managerul direct amana transferul angajatului

Cum ar trebui sa procedez atunci cand managerul direct nu imi acorda aprobarea de plecare in alt departament, pe un alt post, motivand ca eu, ca angajat trebuie sa.mi gasesc un inlocuitor? Amana discutiile atunci cand doresc sa aflu detalii si ma persifleaza, chiar ma simt ridiculizata si hartuita. Nici nu ma mai regasesc in noua organigrama a departamentului actual. Postul vizat este limitat ca si durata de recrutare si poate fi ocupat oricand de alta persoana. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
Bandrada, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bandrada , utilizator 15:47, 17 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU este obligatia salariatului, de a-si gasi inlocuitor la schimbarea locului de munca...
buna! am fost si eu in aceasta situatie!
1. angajatorul are obliagatia de a gasi inlocuitor pentru activitatea ta, nu este responsabilitatea ta!
2. hartuirea la locul de munca poate fi sesizata celor de la departamentul juridic si sindicate!
3. interventia celor de la noul loc de munca poate urgenta procesul!
iti doresc succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la locul de munca oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie la actualul loc de munca. Lucrez la aceasta comapanie straina de 5 ani de zile. Pana acum un an de zile a fost ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Hartuire la l-o ul de munca bibicarina bibicarina Sunt hartuita la locul de munca de șefa mea, când am fost la manager sa ii spun ca sunt înjurat, făcută proasta, ma înjura de mama, ma face proasta și ... (vezi toată discuția)