avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe pensie

Buna ziua ! Am poprire pe pensie , efectuata de catre Casa de pensii , ca tert poprit . Primesc pensia prin posta . As vrea sa deschid un cont bancar . As dori sa stiu daca popritorul , la cererea mea , este obligat sa trimita adresa bancii , in care sa specifice ca am pensia deja poprita sau e la latitudinea lui sa o faca !
As dori sa mai stiu , daca deschid cont la o banca unde nu am mai avut cont , si nici datorii , acesta va fi de asemenea blocat ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
Lucky3, utilizator

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Intrebare tracz tracz am pensia pe un card bancar....contul mi-a fost blocat de catre un birou executoresc,cardul nu-l mai pot utiliza,dar totusi mi se retine ... (vezi toată discuția)