avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

am pensia pe un card bancar....contul mi-a fost blocat de catre un birou executoresc,cardul nu-l mai pot utiliza,dar totusi mi se retine intretinere-administrare cont-card,plus la ridicarea diferentei de suma mi se percepe commission.....vreau sa intreb:pot si daca da cum,sa renunt la a mi se livra pensia pe contul bancii si sa-mi ridic pensia de la factor postal-posta...va multumesc
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 12:51, 20 Octombrie 2014
Buna ziua,

din pacate odata inceputa executarea silita prin poprirea veniturilor din pensie, nu aveti niciun mijloc legal prin care sa puteti determina impiedicarea retinerii sumelor.

Chiar daca nu veti mai primi pensia in cont, adresa de infiintare a popririi a fost trimisa si catre Casa de Pensii, care avand calitate de tert poprit va retine sumele de bani la momentul virarii acestora in cont, dvs. urmand sa primiti diferenta.

Comisioanele de administrare a cardului datorate bancii pentru contul pe care il aveti, sunt datorate indiferent de natura si cuantumul sumelor pe care le incasati in acel cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Mama mea este girant la o persoana care nu si-a platit creditul. Fiind pensionara, s-a infiiintat poprire pe pensia ei, retinandu-se 458 lei. La ... (vezi toată discuția)