avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua , Pe ce durată se poate întinde un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua , Pe ce durată se poate întinde un contract de fidejusiune,mă ...

Bună ziua ,
Pe ce durată se poate întinde un contract de fidejusiune,mă gândesc că nu îți pot oprii bani toată viața dacă suma sa recuperat.
Menționez că plătesc și eu și soția din 2016 ptr o sumă de 70 mii Ron cu poprire de 1000 Ron /luna de persoană..
Cred că am depășit cu mult suma datorată!!!

Alte discuții în legătură

Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua ! Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti Problema: Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)