avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... avans dat pentru un Start Up
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

avans dat pentru un Start Up

Buna ziua.
In 2020 am depus un dosar pentru un start-up si am dat un avans de 4500 lei firmei care s-a ocupat de dosar. Ulterior, dupa ce programul ar fi fost lansat tot acestia ( SaintVia) urma sa iti traga alti 8000 lei onorariul lor. Acest lucru nu s-a intamplat pentru ca statul a modificat conditiile si nu ne mai incadram la programul Start_up. Intrebarea mea este daca mai putem recupera avansul dat ? Cei de la firma de consultanta spun ca nu se poate, insa nu este vina mea ca nu se mai finanteaza dosarul meu, si am aflat dupa 2 ani de zile.
Daca se mai confrunta cineva cu astfel de situatie... Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme consultanta Mihai_Juganaru Mihai_Juganaru Buna ziua, Intrebarea mea este de fapt o nelamurire. Zilele trecute am trimis mail-uri catre firme de consultanta cu rugamintea de a mi se trimite o oferta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am platit un avans de 4900 ron la o firma de consultanta ... bogdanchesa bogdanchesa Buna ziua! Am platit un avans de 4900 RON la o firma de consultanta pentru fonduri nerambursabile pentru programul de Start-up Nation 2022 iar firma de ... (vezi toată discuția)
Înființare grădiniță prin fonduri nerambursabile ionut.dally ionut.dally Buna ziua! As vrea sa înființez o grădiniță particulara accesând fonduri europene sau prin programul start up nation. Ce condiții trebuie sa ... (vezi toată discuția)