avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Izolare la domiciliu O persoana detectata cu Covid-19 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Izolare la domiciliu O persoana detectata cu Covid-19 fără ...

Izolare la domiciliu

O persoana detectata cu Covid-19 fără simptome, vaccinată, poate fi sancționată daca nu respecta izolarea de 5 zile la domiciliu impusa de DSP?
Se mai fac verificări la domiciliu , daca nu suntem in stare de alerta?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Durata izolare la domiciliu challenger challenger Situația: În urma unui contact cu o persoana aflată ulterior sub suspiciunea infectării cu COVID-19, am intrat în izolare la domiciliu, fără simptome, ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)