avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un contract de credit de nevoi personale, garantat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un contract de credit de nevoi personale, garantat cu un apartament. ...

Am un contract de credit de nevoi personale, garantat cu un apartament.
Pot sa îl dau în plată fiindcă asa e dorința mea, sau banca prima dată îmi va pune poprire pe salariu și nu va accepta apartamentul.
Precizez ca nu sunt îndeplinite condițiile de impreviziune.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2022
alexandrugeorgescu1, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:08, 1 Mai 2022
Pai Legea Darii in Plata (77/2016) nu e aplicabila; chiar dvs ati specificat. Va ramane sa negociati cu banca aceasta stingere a datoriei. Daca nu reusiti, veti fi poprit, executat, .... dupa o schema (legala) stabilita de banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Dare in plata dupa executare silita tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti, caci, in lumina ultimelor modificari, nu mai inteleg. Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, garantat cu ... (vezi toată discuția)
Poprire salar anamariacr anamariacr Buna ziua, Desi exista un proces in derulare privind contestarea la executare, totusi mi s-a pus poprire pe salar. De ce? Nu ar trebui ca procesul sa se ... (vezi toată discuția)