avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Returnare auto dupa incheiere contract v-c Am cumparat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Returnare auto dupa incheiere contract v-c Am cumparat de la ...

Returnare auto dupa incheiere contract v-c

Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism la care s-a stricat motorul pe drumul de intoarcere spre orasul meu.

Doresc sa i-l returnez si sa-mi returneze banii.

Am incheiat contract v-c, masina a fost scoasa de pe fiscalul lui dar, datorita situatiei, nu am pus-o pe fiscal in orasul meu si nici la inmatriculari pe numele meu.

Intrebarea este: daca ne hotaram amiabil sa ii returnez masina si sa imi returneze banii, care e procedura? Mai trebuie sa o pun pe fiscalul meu, sa ii fac R CA, sa o inmatriculez cu toate taxele aferente, si apoi sa facem un nou contract de V-C sau e mai simplu de atat?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
danutza33, utilizator

Alte discuții în legătură

Returnare auto second hand dupa incheiere contract v-c (persoane ... danutza33 danutza33 Returnare masina second hand dupa incheiere contract v-c (intre persoane fizice) Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism la care s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Fara fiscal Icetime1313 Icetime1313 Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. ... Tommylee44 Tommylee44 Rog ajutor! Am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. Clientul a venit, mi a lasat Vineri seara in cash 9300 euro, fara sa facem vreun act si a plecat ... (vezi toată discuția)