avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Returnare auto dupa incheiere contract v-c Am cumparat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Returnare auto dupa incheiere contract v-c Am cumparat de la ...

Returnare auto dupa incheiere contract v-c

Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism la care s-a stricat motorul pe drumul de intoarcere spre orasul meu.

Doresc sa i-l returnez si sa-mi returneze banii.

Am incheiat contract v-c, masina a fost scoasa de pe fiscalul lui dar, datorita situatiei, nu am pus-o pe fiscal in orasul meu si nici la inmatriculari pe numele meu.

Intrebarea este: daca ne hotaram amiabil sa ii returnez masina si sa imi returneze banii, care e procedura? Mai trebuie sa o pun pe fiscalul meu, sa ii fac R CA, sa o inmatriculez cu toate taxele aferente, si apoi sa facem un nou contract de V-C sau e mai simplu de atat?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
danutza33, utilizator

Alte discuții în legătură

Returnare auto second hand dupa incheiere contract v-c (persoane ... danutza33 danutza33 Returnare masina second hand dupa incheiere contract v-c (intre persoane fizice) Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism la care s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Fara fiscal Icetime1313 Icetime1313 Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)