avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara.daca am lucrat doar in primele 2 luni de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara.daca am lucrat doar in primele 2 luni de sarcina dar ...

Buna seara.daca am lucrat doar in primele 2 luni de sarcina dar mai am vechime in ultimii doi ani pot beneficia de prenatal?eu urmând să nasc în 2 săptămâni.si unde ar trebui sa depun actele?

Alte discuții în legătură

Indemnizație pentru al doilea copil Rebecca C Rebecca C Buna, am o nelămurire, pe 13 martie 2019 primul copil face doi ani si in luna aprilie urmează să nasc al doilea copil, ce ar trebui sa fac sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie concediu de sarcina si lauzie iulia34 iulia34 Buna seara! Sunt insarcinata in 35 de saptamani, urmand sa nasc pe 12 iunie 2011. Mentionez ca de la 1 septembrie sunt in concediu fara plata (invatamant). ... (vezi toată discuția)