avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot coasigurare părinții sotiei.? ..
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot coasigurare părinții sotiei.? ..

Va rog un răspuns la întrebarea mea.
Soțul meu lucrează cu norma întreaga, o poate coasigura pe mama mea, sau doar pe părinții lui? Dacă da, care sunt pașii, actele?
Eu sunt în Ccc din șomaj și am înțeles ca nu o pot coasigura.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
Iulia2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 2 Mai 2022
nu
Doar parintii lui pot deveni coasigurati.

Mama poate deveni coasigurata dvs.
O pot coasigura eu chiar dacă am contractul încheiat și nu suspendat? va mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Doar parintii lui pot deveni coasigurati.

Mama poate deveni coasigurata dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pe mama dvs o puteti lua ca si coasigurat ... mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate sa va spuna ce trebuie sa faceti.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu lucrez, insa vreau sa ma asigur in sistemul public de sanatate mihaelaon mihaelaon Buna ziua! in 2009 am ramas fara loc de munca.am plecat in strainatate. acum m-am intors, am fost la medicul de fam si mi-a zis ca nu mai sunt pacienta lui ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Coasigurare kis_ioana kis_ioana pot fi coasigurat dupa mama mea? (vezi toată discuția)