avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Indexare contracte de concesiune
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Indexare contracte de concesiune

Buna ziua ! stiu ca mai exista o postare cu privire la aceasta tema , insa nu sunt lamurita : Primaria a incheiat contract de concesiune in mai 2022 pt un imobil - cabinet medical . Concesiunea se indexeaza cu indicele de inflatie de anul trecut ( ca si taxele si impozitele ) sau cu rata medie a indicelui de inflatie din 2022 ? care este acesta ? 8,40 % ? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Ajustare taxa concesiune mara78 mara78 Avem un contract de concesiune pentru un teren din domeniul public, contract incheiat in 2006 in urma derularii unei proceduri de achizitie publica. Nici in ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie aveno aveno Buna ziua ! In legatura cu calculul indicelui de corectie la punctajul de pensie. Am gasit pe internet un raspuns al Ministerului Muncii adresat ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu cioceanu robert cioceanu robert Buna ziua, sunt kinetoterapeut si doresc sa concesionez un spatiu de la primarie pentru a infiinta un cabinet de recuperare medicala. As dori sa stiu in ce ... (vezi toată discuția)