avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ajustare taxa concesiune
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ajustare taxa concesiune

Avem un contract de concesiune pentru un teren din domeniul public, contract incheiat in 2006 in urma derularii unei proceduri de achizitie publica. Nici in caietul de sarcini, nici in contract nu se prevede faptul ca taxa se indexeaza anual cu rata inflatiei, cu toate acestea la inceputul fiecarui an primaria ne instiinteaza ca taxa a crescut. E legal acest lucru?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indexare redeventa concesiune mara78 mara78 Avem un contract de concesiune pentru un teren incheiat in 2006 cu o primarie. Posibilitatea indexarii anuale a taxei de redeventa nu este trecuta nici in ... (vezi toată discuția)
Indexare contracte de concesiune BALASA VIORICA BALASA VIORICA Buna ziua ! stiu ca mai exista o postare cu privire la aceasta tema , insa nu sunt lamurita : Primaria a incheiat contract de concesiune in mai 2022 pt un ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)