avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Indexare redeventa concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Indexare redeventa concesiune

Avem un contract de concesiune pentru un teren incheiat in 2006 cu o primarie.
Posibilitatea indexarii anuale a taxei de redeventa nu este trecuta nici in caietul de sarcini, nici in Contract.
Exista un temei legal prin care primaria nemodifica taxa in fiecare an? Care ar fi acela?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Redeventa concesiune ContSters194310 ContSters194310 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu redeventa unei concesiuni pentru un teren proprietate publica. O anumita primarie din tara, acum mai multi ... (vezi toată discuția)
Ajustare taxa concesiune mara78 mara78 Avem un contract de concesiune pentru un teren din domeniul public, contract incheiat in 2006 in urma derularii unei proceduri de achizitie publica. Nici in ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)