avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Care este adresa sau numarul de telefon la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Care este adresa sau numarul de telefon la care ma ...

Buna ziua.Care este adresa sau numarul de telefon la care ma pot adresa Fostului Romtelecom pentru a obtine adeverinta de vechime?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 5 Mai 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat la romtelecom in perioada 1992. -1996 .acum ... Gabygabitu Gabygabitu Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. -1996 .Acum anevoie de cartea de munca dar se vede ca Romtelecomul sa mutat in Bucuresti .imi puteti ... (vezi toată discuția)