avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa stiu care sunt conditiile legale necesare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa stiu care sunt conditiile legale necesare pentru un ...

As dori sa stiu care sunt conditiile legale necesare pentru un sistem video pe scara blocului si pentru parcarea apropiata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:06, 7 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Da de unde, nici pomeneala. Persoanele fizice nu au voie sa instaleze sisteme de supraveghere video, cel mult una-doua camere, pentru uz personal. Regulile sunt stabilite de ANSPDCP : [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez pe etajul la care locuiesc o camera de supraveghere orientata catre intrarea in apartament si ... (vezi toată discuția)
Asociație de proprietari este legal să montăm o cameră de ... Președinta Președinta Asociație de proprietari este legal să montăm o cameră de luat vederi in lift . Care sunt condițiile și legea dacă ne permite . Va mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)