avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen pentru a inființa o firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen pentru a inființa o firma.

Bună ziua.
Dețin o basculabila și un excavator și as dori sa înființez o firma pentru a putea lucra legal.
As putea sa adaug cod Caen și pentru transport persoane în regim de închiriere în aceeași firma?
As vrea sa evit deschiderea a mai multor firme și a împărți capitalul.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:20, 24 Mai 2022
In Actul Constitutiv al firmei veti mentiona activitatea principala, care va fi trecuta in Certificatul de Inregistrare al firmei , dar si alte activitati secundare .
Și în situația mea, ce mi-ați recomanda sa aleg ca și activitate principala?
Transport alternativ, închiriere basculabila sau închirierea excavator ului?
Eu as trece activitate principala Transport rutier de mrfuri, CAEN 4941 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Cod caen transport lemn ndrrl ndrrl buna ziua. am o masina basculabila personala si un srl cu activitati mixte agricole. stiu ca s-a schimbat legea privind transportul de lemn din gater la ... (vezi toată discuția)
Obiect principal de activitate Mihai.B Mihai.B Buna ziua! Am deachis o firma de transport cu codul caen 4941. Firma nu a inceput activitatea de un an de zile. Acum imi doresc sa incep activitatea, insa ... (vezi toată discuția)