avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am achizitionat o masina(la urgenta, pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am achizitionat o masina(la urgenta, pentru serviciu) ...

Buna ziua. Am achizitionat o masina(la urgenta, pentru serviciu) de la o persoana care inca nu o avea inregistrata la finante pe numele lui, avea doar actul de cumparare vanzare stampilat tot dintre el si fostul proprietar + actele masinii.
Intrebarea mea este, in cazul acesta cum pot sa o inmatriculez/sa o inregistrez la finante pe numele meu? Act cumparare vanzare parafat si stampilat intre mine si de la cine am luat masina sau de la ex ex proprietar? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto AndreiLT AndreiLT Buna seara, nu stiu cum sa zic daca este o problema sau nu. Am cumparat o masina si nu am facut act de vanzare cumparare intre mine si persoana de la care am ... (vezi toată discuția)