avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am și eu o întrebare la care as dori un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am și eu o întrebare la care as dori un răspuns ...

Buna ziua!Am și eu o întrebare la care as dori un răspuns ,pe care nu l-am găsit nicăieri.La nașterea băiețelului meu,am semnat un contract cu o firma de stocare a celulelor stem.Am avut de plata 670 euro+0,1%/zi dobânda de penalizare.Instanta le-a dat câștig de cauză(foarte corect),dar s-a ajuns la suma de 4200 de euro.Este corect că penalizarea sa fie de 7 ori mai mare decât suma inițială?Adică daca treceaua 7ani ma puteam trezi cu sume de zeci de mii de euro ,plecând de la suma de 670 euro.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comision abuziv axiniaconstantin axiniaconstantin am un contract incheiat cu brd prin prima casa in noiembrie 2013. din cei aroximativ 290 € rata lunara aproximativ 50 € ... (vezi toată discuția)
Recurs hotãrâre obligaþia de a face Dana0620 Dana0620 Soţul meu a fost chemat în instanţă de către firma de transport la care a lucrat, pentru [i]obligaţia de a face[/i]. Aceasta, în calitate de reclamant ... (vezi toată discuția)
Executare bibiloi bibiloi mi sa pus oprire pe pensie si mie si sotiei pentru o datorie imprumutata de la o persoana dar azi a venit cineva de la un birou de executare sa faca poze la ... (vezi toată discuția)