mi sa pus oprire pe pensie si mie si sotiei pentru o datorie imprumutata de la o persoana dar azi a venit cineva de la un birou de executare sa faca poze la casa sa o vanda au voie daca au inceput sa ne opreasca din pensie de 3 luni va rog invatatima ce sa fac sunt disperat
Daca suma este destul de mare , se poate executa silit si casa,adica se poate vinde fara ca sa luat un imprumut cu garantie ipotecara. Despre ce suma este vorba?
Din pacate, da, au voie. E dreptul creditorului sa incerce sa-si recupereze cat se poate de repede banii. Daca suma nu e mare, poate reusiti s-o imprumutati din alta parte si sa achitati.
Casa se vinde la licitatie, 4300 se duc la creditor, eecutorul isi opreste cheltuielile si ce ramane ca rest, va va reveni.
Incercati sa gasiti dvs client la casa sau incercati o intelegere de plata cu creditorul sau sa imprumutati din alte parti
eu initial am imprumutat doua mii restul fiind dobanda pana la patru mii sunt un fel de camatari nu vor sub nici o forma intelegere am vrut sa ii dau din bani si nu a vrut iar eu de toti banii pana in decembrie nu am de unde sa fac rost cum pot macar sa trag de timp pana atunci