avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audiere prin whatsapp parte vătămata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audiere prin whatsapp parte vătămata

O persoană, parte civilă (partea vatamata) într-un proces penal poate fi audiat prin whatsapp?
Sunt parte vătămata într-un proces de inselaciune, au fost mai multe înfățișări si am trimis mereu cerere de judecare in lipsa. Acum am primit o citatie sa ma prezint pentru audiere, iar în partea de jos se specifica la mențiuni ca am posibilitatea de a fi audiat prin whatsapp, este posibil? Exista un model de cerere? Judecatoria este la cateva sute de km distanta si nu pot ajunge usor. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
Magbd, utilizator
Buna ziua!

Depuneti o cerere la dosar prin care specificati ca nu va puteti deplasa, motivul, dovada, si solicitati audierea dvs prin videoconferinta.
Legatura dintre dvs si instanta o poate realiza avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la proces persoanei vatamate in caz penal puffytel puffytel as dori sa stiu ce se intampla daca persoana vatamata in caz penal (inselaciune) nu se prezinta la proces? are copil de 3 ani in grija si nu are cu cine sa il ... (vezi toată discuția)
Citatie martor - infractiune comert electronic florin34 florin34 Buna, Ieri am primit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint in Bucuresti (eu fiind la o distanta de peste 500km de acesta) in calitate de martor pentru Fond - ... (vezi toată discuția)
Citație in calitate de suspect !! sunt plecat in anglia sa vin ... Bmyra Bmyra Citație in calitate de suspect !! Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ? (vezi toată discuția)