avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cui trebuie adresată cererea pentru tichete sociale?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cui trebuie adresată cererea pentru tichete sociale?

cui trebuie adresată cererea pentru tichete sociale? În afară de formular ce documente mai sunt necesare ?
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma transport persoane si colete 8+1 lucuri Cazacincu Robert Cazacincu Robert As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, unde trebuie sa merg si ce acte imi sunt necesare pentru a putea deschide o firma de ... (vezi toată discuția)
Autorizare functionare eugenia82 eugenia82 Va rog sa ma ajutati ! Am avut control ITM , si am \\\\\\\"aflat \\\\\\\"ca nu suntem autorizati din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)