avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare functionare

Va rog sa ma ajutati !

Am avut control ITM , si am "aflat "ca nu suntem autorizati din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca pentru toate activitatile. Anele de la CUI cu autorizarile , pe care le am , sunt pentru sediul social si punc de lucru ( asa o gandit-o avocatul la infiintare ) fara sa treaca in cerere sau declaratie activitatile desfasurate in afara sediului social si a sediilor secundare ( suntem firma de constructii ) . Intrebarile mele sunt :
- ce model de cerere si declaratie imi sunt necesare ?
- daca in declaratie mai specific si sediul social si punctul de lucru sau dar activitatile din afara lor?
- ce alte documente imi sunt solicitate la Reg. Com ?

Multumesc ?
Cel mai recent răspuns: eugenia82 , utilizator 13:27, 18 Februarie 2009
cerere mentiuni si declaratie model 2, daca nu doriti sa adaugati alte activitati pt sediu sau pct de lucru. atat.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe cereri la registru marianna marianna am urmatoarele mentiuni pe aceeasi firma: infiintare punct de lucru desfiintare punct de lucru prelungire sediu punct de lucru extindere obiect de ... (vezi toată discuția)
Activitate srl Am infintat un srl care momentan are doar sediu social si nu are activitate. Pentru a-mi desfasura activitatea pe internet(magazin virtual) trebuie sa am punct ... (vezi toată discuția)
Taxe George Marian 1982 George Marian 1982 Buna ziua. Detin o firma care pe certificatul constatator scrie ca desfasor activitate de birou. Noi nu am desfasurat niciodata activitate de birou sau sa ... (vezi toată discuția)